Duurzame foto’s gezocht! De Schietstoel helpt DuurzameStudent.nl in haar zoektocht naar duurzame fotografen.

Posted on oktober 26, 2010

0


Actie DuurzameStudent.nl

Duurzamestudent.nl is op zoek naar foto’s en fotografen! De Schietstoel helpt DS graag in haar zoektocht en beloont de beste inzending met een complete Basiscursus Digitale Fotografie!

Duurzamestudent.nl is het online magazine voor tips op het gebied van studie, carrière en lifestyle.

Duurzamestudent.nl biedt duidelijke, inspirerende en concrete informatie over wat studenten kunnen met duurzame ontwikkeling op het gebied van studie & werk (onderwijs, carrière, stage, vrijwilligerswerk) en lifestyle (vrije tijd, shoppen, eten&drinken, wonen).

DuurzameStudent is een initiatief van Morgen, het studentennetwerk voor een duurzame toekomst.

Hou jij van fotograferen? Of heb je nog een mooie foto liggen die je bij DuurzameStudent vindt passen?

1. Maak een foto waarin je jouw visie op duurzaamheid laat zien.

2. Upload je foto op het prikbord van de Schietstoel Facebook, met in het bericht “Mijn visie op duurzaamheid” (om dit te kunnen doen moet je De Schietstoel pagina leuk vinden vind ik leuk)

3. Deel je foto op je eigen facebook profiel en laat je vrienden op je stemmen door de foto leuk te vinden! vind ik leuk

“Gebruik bijvoorbeeld de volgende tekst :

Gaat met zijn/haar visie een Basiscursus Digitale Fotografie bij de
Schietstoel winnen! Stem op mij door deze foto leuk te vinden! (klik erop, vind hem dan leuk)”

Op 31 november worden de stemmen getelt en wint de foto met de meeste stemmen een Basiscursus Digitale Fotografie ter waarde van € 159 bij de Schietstoel in Den Haag!

Lees meer over de fotografie cursus op www.deschietstoel.nl

Actievoorwaarden
– Met deelname aan deze actie verleen je De Schietstoel, DuurzameStudent en Morgen het recht de foto’s te publiceren op hun eigen website en in hun promotiematerialen, maar niet daarbuiten.
– Persoonsgegevens zoals naam en overige zelfverstrekte gegevens van de deelnemers worden niet aan derden verspreid. Ook zal facebook niet gebruikt worden voor het verkijgen van extra persoonsgegevens van de deelnemers.
– Foto’s met een expliciete content (aanstootgevend, beledigend, pornografisch) zijn uitgesloten van deelname en worden zonder melding van de facebookpagina verwijderd.
– De winnaar krijgt uiterlijk 2 weken na de uiterste inzendingsdatum persoonlijk bericht en zal genoemd worden op de site van DuurzameStudent en De Schietstoel.